förklädeprobannerfbnyboltisse

Express Läderfett Neutral 80ml

Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Express Läderfett 80ml Neutral
Antal:
Finns i lager
Nyhet på Boltisbbq! I Katrineholm, Sveriges lustgård, blandas och kokas Express Läderfett och balsam med varsam hand av noggrant utvalda ingredienser. Handgjort och med anor från 1898. Tradition och hantverk, precis som vi vill ha det!
Ett oerhört lättapplicerat och drygt läderfett. 

Express Läderfett är perfekt till ditt läderförkläde men används med fördel även på bl a skor, kängor, läderstövlar mm.
Läderfettet tränger snabbt in i lädret och gör det mjukt och vattenavvisande. Det är viktigt att lädret får ett fett som förenar sig med lädret på ett naturligt sätt.
Detta fett förhindrar även vita saltränder att uppstå på lädret samtidigt som det normalt tar bort de ränder du eventuellt redan har.

Express läderfett påföres flödigt med svamp, pensel, trasa el dylikt, låt det dra in en stund och sedan kan ev. överflödigt lätt torkas/poleras av. Tänk på att allt ljust läder kan mörkna vid behandling.

Express produkter innehåller inte några silikoner eller vaxer då de inte är nyttiga för lädret. Vid kyla spricker vax och ramlar av. Silikoner har enbart en vattenavvisande uppgift, dessutom kan silikonprodukter missfärga lädret och de har heller ingen mjukgörande inverkan.

Tillverkat enbart på naturliga råvaror i balans med naturen.

Innehåller 80ml och färgen är neutral.