förklädeprobannerfbnyboltisse

Boltisbbq.se blir Boltis.se!

Boltisbbq.se effektiviserar! Vi kortar ner vårt namn och är nu kort och gott Boltis.se!

Varför nu detta då?

Av flera anledningar egentligen.
Boltis är egentligen vårt ursprungliga namn, men av diverse anledningar så lades bbq till på slutet en gång i tiden.
Problemet är att dessa tre små bokstäver ställer till det lite för somliga. Man förstår helt enkelt inte vet vad det står för (Det är en förkortning av Barbeque vilket är en metod för att tillaga mat), och eftersom vår målgrupp är mycket större idag än bara grill och barbeque har vi tagit beslutet att ändra tillbaka. 

Boltis, var kommer egentligen det namnet ifrån? Det är en fråga som dyker upp ibland såklart. En snabb förklaring är att det har sitt ursprung från tiden då man skulle skaffa sig ett smeknamn för sociala medier och chatrum. En lek med bokstäver gav till slut: Boltis. Någon annan förklaring finns inte och vi gillar det. 

Denna förändring innebär inte något för er som är i kontakt med oss så mer än att vår logotyp ser lite annorlunda ut. Arbetet fortgår med att ändra informationen på alla plattformar.

 

Etiketter: nyheter

Kommentera gärna: