förklädeprobannerfbnyboltisse

Leveranstider: Jul

En ständigt återkommande fråga när det börjar närma sig jul : 

" När är sista dag för beställning med leverans innan jul? "

Vår rekommendation är att lägga er order absolut senast den 14 december för att ha så goda möjligheter som möjligt att få er leverans innan jul. I vanlig ordning kan vi dock inte garantera att er leverans kommer fram i tid oavsett då hanteringen hos våra transportörer ligger utanför vår kontroll. 

Generellt kan man säga att vi under normala förutsättningar tillverkar och skickar er beställning samma eller nästkommande vardag efter det att er order lagts. Sedan tar det ca 2-5 arbetsdagar för er leverans att komma hem till ytterdörren. Värt att tänka på är att om ingen finns hemma för att ta emot paketet sorteras paketet om och hamnar dagen efter hos ert utlämningställe - Detta kan innebära en "förlorad" leveransdag och detta går i dagsläget tyvärr ej att ändra!

Är ni sent ute, tänk på att vi har ett expressfraktsalternativ (+599:-) där prioriterad tillverkning ingår. Ert paket skickas då med TNT Express och normal leveranstid är då 2-3 arbetsdagar från det att vi skickat paketet.

För ytterligare frågor, tveka inte över att ta kontakt med oss!

 

Kommentera gärna: