förklädeprobannerfbnyboltisse

Handgjorda läderförkläden med traditionell nackrem. Rejäla spännen håller remmarna på plats och förklädet har en ficka som standard.
Finns i flera färger och utföranden.

I grund och botten samma förkläde som "Standard" men med bekväma axelband istället för nackrem. Perfekt för långa arbetspass och grillningar.
Finns i flera färger och utföranden.

Samma design som "Förkläde Pro" men är tillverkat av ett tunnare och mjukare läder än våra övriga förkläden.
Kanon för frisörer och barberare eller där man ofta sitter ned.

Tycker du att de traditionella, fullstora läderförklädena är lite stora? Då har du de här grymma midjeförklädena! Ett grymt hölster för till exempel kortterminal finns som tillbehör!

Praktiska knivrullar för förvaring och transport av upp till 8 knivar i varierande storlek. Två modeller i flera färgalternativ.
 Går utmärkt att bränna in logotyp eller text.

Hölster för ditt förkläde. Med plats för två knivar eller andra tillbehör. Varför inte tändaren och termometern? Finns i flera olika färger som matchar förklädena.

Passa på att sätta personlig prägel på din läderprodukt med ett namn eller en text. Flera olika typsnitt finns att välja på. Välj valfri text med upp till 20 tecken för inbränning.

Har du en egen logotyp eller bild som representerar dig eller ditt företag?
Välj då till detta alternativ för grym profilering. Bränns in med laser för permanent resultat.

Om Boltis.se

"Boltis.se är det lilla företaget som erbjuder högkvalitativa, handgjorda läderförkläden till bra priser för både privatpersoner och företag som ställer höga krav på kvalitet och funktion. Vi erbjuder dessutom möjligheten att på ett enkelt vis sätta personlig prägel på ditt förkläde både gällande utformning och stil samt inbränning av logotyp eller text"

Majoriteten av våra produkter tillverkas i Amsterdam på ett litet familjeägt skrädderi i fjärde generation där högsta krav ställs på kvalitet och funktion.