förklädeprobannerfbnyboltisse

Express Läderbalsam 250ml

Pris:
129 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Nyhet på Boltisbbq! I Katrineholm, Sveriges lustgård, blandas och kokas Express Läderbalsam med varsam hand av noggrant utvalda ingredienser. Handgjort och med anor från 1898. Tradition och hantverk, precis som vi vill ha det!
Ett oerhört lättapplicerat och drygt läderbalsam. 

Läderbalsam fungerar bra på våra förkläden men är främst avsett för behandling av skinnkläder, skinnsoffor, skinnklädsel i bilar, stövlar, skor, handskar, väskor mm.
Läderbalsam mjukgör och förhindrar uttorkning av skinn och läder. Torrt livlöst skinn får tillbaka sin vackra utstrålning samt blir mjukt och elastiskt och vattenavvisande med behandling av Express Läderbalsam.

Läderbalsam innehåller oljor som förenar sig med läderfibrerna som får tillbaka sin spänst. 

Stryk på Läderbalsam med en svamp eller trasa. Låt Läderbalsamet få krypa in i skinnet och avsluta med att torka bort eventuellt överflöd med en trasa. Är skinnet väldigt torrt kan behandlingen behöva upprepas. Observera att ljusare läder kan mörkna något vid behandling.

Samtliga av Express produkter är hantverksmässigt egentillverkade produkter och är miljövänliga och förnyelsebara, inga silikoner, vaxer eller andra kemikalier används i deras tillverkning.
Tillverkat enbart på naturliga råvaror i balans med naturen.Innehåller 250ml