förklädeprobannerfbnyboltisse

Förkläde Pro Light Svart

Pris:
2 290 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Läderförkläde Pro Light Svart
Tillfälligt slutsåld p.g.a. hög efterfrågan och leveranstid på läder

Förkläde Pro Light - Ett tunnare och mjukare förkläde än våra  övriga förkläden. Perfekt för frisörer och barberare eller för dig som kanske sitter ner mycket och vill ha ett lite mer följsamt förkläde.
Detta förkläde väger ca 450 gram och är således upp till 1/3 lättare än våra övriga förkläden. Färgen är helsvart och designen är samma som den vanliga Pro-versionen med axelband vilket gör förklädet väldigt bekvämt att bära även under längre tid.
Rejäla spännen håller remmarna på plats och förklädet har en ficka placerad på vänster sida. Fler versioner av ficka går att välja till. Läderrem för redskap och/eller handduk finns på höger sida.
På fickan finner ni en boltis.se logotyp.

Detta förkläde har lite andra egenskaper än våra övriga förkläden och lämpar sig inte riktigt lika bra till grillning och BBQ då det är känsligare för värme och grov nedsmutsning. Ett fantastiskt mjukt och grymt förkläde som givetvis går att personifiera med text och logotyp.
Standardstorleken är 95x65cm men ett kortare alternativ (87x65cm) finns tillgängligt för dig som vill ha ett något kortare förkläde. Storleksguide samt mått på tillvalsfickorna finns under "FAQ"

Missa inte heller det grymma hölstret för knivar eller redskap samt möjligheten att sätta personlig prägel genom att bränna in din logotyp eller personlig text. Se under "tillbehör förkläde".