förklädeprobannerfbnyboltisse

Tillval: Egen logotyp

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Egen logotyp
Antal:
Har du en logotyp som du vill prägla ditt förkläde med?
Då väljer du givetvis till denna artikel kallad Logotyp. Egen logotyp går att använda på alla läderprodukter där plats finnes. T.ex förkläde och knivrulle.

Logotypen bränns in i lädret med hjälp av laser och ger ett perfekt resultat varje gång.

Önskar du få din logotyp inbränd på flera produkter väljer du rätt antal i rullisten till höger. Vill du till exempel ha din logotyp både på ett förkläde och en skärbräda väljer du antal "2" i rullisten.

Notera att på de svarta och krokodilmönstrade förklädena bränns logotypen normalt in på en bit läder som är i samma grå färg som på remmarna för att texten skall synas så bra som möjligt. Denna läderbit nitas sedan fast på förklädet. Vill du att logotypen ändå bränns direkt in i lädret meddela detta antingen via meddelandefältet i kundkorgen alternativt via mail till info@boltisbbq.se

Bildfilen bör för bästa resultat vara svartvit i högupplöst vectorformat (.eps etc) men enklare filer som .jpg kan fungera om de inte är för detaljerade.
Storleken på loggan blir ca 10 cm i diameter men varierar beroende på utforming.
Loggan går att kombinera med en personlig text som finns under "tillval". Loggan placeras då överst med texten under. Din logotyp skickar du enklast via epost till info@boltisbbq.se för godkännande.


Har du ingen logotyp men skulle vilja ha? Se tips under "FAQ".