förklädeprobannerfbnyboltisse

Tillval: Egen text

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Har du ingen egen logotyp men vill ändå sätta din personliga prägel på förklädet eller annan läderprodukt? Passa då på att bränna in valfri text med upp till 20 tecken vid beställning.

Populära texter är företagsnamn, efternamn, favoritlagets namn eller varför inte något i stil med "grillkung" eller "chefen". Valet är ditt!

Vi har valt ut fem standardtypsnitt för dig att välja på som alla blir grymma inbrända.
Se bilder här bredvid för typsnittsexempel och välj sedan ditt val i rullisten.

Önskad text fyller du i meddelanderutan i varukorgen alternativt via mail till info@boltisbbq.se.

Önskar du få din text inbränd på flera produkter väljer du rätt antal i rullisten till höger. Vill du till exempel ha din text både på ett förkläde och en skärbräda väljer du antal "2" i rullisten.

Ungefärlig höjd på bokstäverna varierar beroende på antal tecken. Som regel minst 4cm höga. Färre bokstäver, något större text och placeringen är på förklädets övre del.

På de svarta och krokodilmönstrade förklädena bränns texten normalt in på en bit läder som är i samma grå färg som på remmarna för att texten skall synas så bra som möjligt. Denna läderbit nitas sedan fast på förklädet. Önskar du att det bränns direkt in i skinnet går det givetvis bra det med.

Det går även att kombinera logotyp med valfri text. Loggan väljs då som separat artikel under "tillval" Placeringen av loggan blir då över texten. Egen text fungerar på alla läderprodukter där plats för detta finnes. Etc förkläde, knivrulle osv.

Notera att typsnittet "2 Boulden Shadow" endast består av tecken A-Z, %,&,?,@ samt siffror. Ej kompatibel med ÅÄÖ eller övriga specialtecken.